Vevkollegiet ARAKNE
  

KUNSTNERE
   ANNE-KIRSTI ESPENES KAMME GREIFF METTE N. HANDBERG RANDI H. HJORTH
 


 


 ANNE-KIRSTI ESPENES
  Arbeider med billedvev og strikkedesign.    Mobil 995 80 417    anne.espenes@gmail.com

 


 OM ESPENES - OMTALER - CV - ANDRE ARBEIDER - ELDRE ARBEIDER

 

 

INFORMASJON OM
Anne-Kirsti Espenes – født 19.03.1958 fikk sin grunnleggende utdanning i billedvev ved Edinburgh College of Art. Et kurs i Provence gav henne innblikk i fransk gobelin. Siden ble det studieopphold ved West Dean College i England. Ved siden av billedvev, har hun i mange år arbeidet som freelance designer for norske garnfabrikker. Hun har også utgitt strikkebøker.

STATEMENT
Mitt ønske er å framheve og etterstrebe den unike kvaliteten billedvev har i seg uavhengig av andre kunstformer. Tekstur og struktur er begrep som beskriver det påtagelig fysiske som kjennetegner vevnader. Fargene forsterker det genuint personlige i arbeidene. Jeg starter gjerne med ei skisse og en idé, men skissen blir aldri noe mer enn en veiledning. Idéen virkeliggjøres i veven.

De fleste strikkemodellene jeg formgir, utarbeider jeg også oppskriften til. Det er alltid gledelig og inspirerende å se en forbipasserende ikledd et strikkeplagg jeg har formgitt. Jeg ivrer for at flere skal finne gleden i å arbeide med tekstil og har hatt vellykkede kurs i både billedvev og strikking.

                                                                                                 Anne-Kirsti Espenes

 


KONTAKTINFORMASJON
Adresse:
Saxenborg Allé 2.
7045 Trondheim, Norway

Telefon: (+47) 73 51 53 35
Mobil: (+47) 995 80 417

E-post: anne.espenes@gmail.com

Org.nr. 976 011 821

       

ARAKNE ON FACEBOOK. ADDRESSE: SAXENBORG ALLÉ 2. 7045 TRONDHEIM. NORWAY. EMAIL: Se Om ARAKNE - kontakt og tjenester. MOBILE: (+47) 995 80 417